You are using an unsupported browser. Please update your browser to the latest version on or before July 31, 2020.
close
You are viewing the article in preview mode. It is not live at the moment.
Kezdőlap > Norma Felhasználói kézikönyv > 05. Dolgozók > 5.2.2. Dolgozói adatok szerkesztése
5.2.2. Dolgozói adatok szerkesztése
print icon

Dolgozói adatok szerkesztése

A korábban feltöltött dolgozói adatokat lehetőségünk van módosítani, mégpedig a dolgozói lista összesített nézetében, a dolgozók sorainak elején látható "Szerkesztés" gomb segítségével, vagy az adott dolgozó nevére kattintva. Mindkét módon a dolgozói adatlapra jutunk, ahol elvégezhetjük a szükséges változtatásokat. A módosításokat a "Mentés" gombbal tudjuk tárolni, a "Mégsem" gombbal pedig elvetni.

Az adatok módosításánál a szoftverben figyelmeztető szöveg segíti munkánkat.

A Foglalkoztatás, Bérezés, Távolléti díj, Munkaidő-beosztás, Foglalkoztatási munkaórák száma, FEOR blokkon szöveges sávja végében az "óra" ikonra kattintva betöltődnek a módosítási előzmények, az adott változtatásra vonatkozóan.

A megnyíló felületen további szerkesztésre és új adat feltöltésére van lehetőségünk:

A naptár ikon segítségével megadható a Hatálybalépés tetszőleges dátuma:

Mentést követően egyrészt visszajelzést kapunk az adat sikeres módosításáról az oldal job felső sarkában, illetve láthatóvá válik az új érvényben lévő adatunk a megfelelő hatálybalépéssel.

 

 

Munkalapok szerkesztése

A dolgozói listában minden munkavállaló mellett elérhetők a hozzá rögzített munkalapok, a sor elején lévő naptár gomb segítségével.

A gomb megnyomásával ezek listájára jutunk (annak a dolgozónak az adatait látjuk, akit választottunk) majd a szerkesztés gombbal a kiválasztott nap jelenléti ívére jutunk.

Itt lehetőség van megtekinteni, módosítani (szerkesztés gomb) illetve törölni a korábbi adatokat.

A törlés kiválasztásával figyelmeztető üzenet jelenik meg, illetve visszakérdez a program, hogy biztosan törölni akarjuk-e a dolgozó jelenléti ívét.

Gyakorlatilag ugyanarra a felületre jutunk a Munkalap ikon segítségével, mintha a Munkalapok listanézetében beállítottuk volna egy adott dolgozóra a szűrést, mely által megkapjuk a hozzá rögzített munkalapok listáját.

A felülethez kapcsolódó bővebb információk elolvashatók a 9.1.3 A Munkalapok megjelenése, rendezés, szerkesztés és szűrés cikkben és ahhoz tartozó témakörökben.

 

 

Visszajelzés
0 közül 0 hasznosnak találta ezt

Görgetés a felső ikonra