You are using an unsupported browser. Please update your browser to the latest version on or before July 31, 2020.
close
You are viewing the article in preview mode. It is not live at the moment.
Kezdőlap > Gyakran ismételt kérdések > Adatrögzítéssel kapcsolatos kérdések > Miért nem engedi a Norma rögzíteni az Egyéb, idő alapú tevékenységeknél, hogy mi volt az oka az „Igazolt, nem fizetett távollét” állapotnak?
Miért nem engedi a Norma rögzíteni az Egyéb, idő alapú tevékenységeknél, hogy mi volt az oka az „Igazolt, nem fizetett távollét” állapotnak?
print icon

Amennyiben a Munkalap létrehozása felületen nem „Jelen” státusz beállítása történik egy adott munkalapra, akkor Egyéb, idő alapú tevékenység rögzítésére nincs lehetőség a Normában. Amennyiben mégis megpróbálja a felhasználó, figyelmeztető üzenetet kap: „A munkalap nem tartalmazhat teljesítéseket, időtartambejegyzéseket és pótlékokat, ha a jelenlét típusa nem jelen!” Tehát, ha a teljes munkaidőre lett az „Igazolt, nem fizetett távollét” beállítva, akkor nem lehet részletezni a tevékenységeknél az időtartamot (hiszen a teljes napi munkaidőre vonatkozik ilyenkor), sem megjegyzéssel ellátni a munkalapot.

Amennyiben pl. állásidő, vagy igazolatlan távollét esetén fontos annak részletezése, hogy ezek milyen okból történtek, akkor a munkalap státuszaként a „Jelen”-t szükséges beállítani, és akkor rögzíthető az Egyéb, idő alapú tevékenységek is.

Visszajelzés
0 közül 0 hasznosnak találta ezt

Görgetés a felső ikonra