You are using an unsupported browser. Please update your browser to the latest version on or before July 31, 2020.
close
You are viewing the article in preview mode. It is not live at the moment.
Kezdőlap > Gyakran ismételt kérdések > Általános kérdések > Hogyan tudok visszakeresni korábban rögzített munkalapokat?
Hogyan tudok visszakeresni korábban rögzített munkalapokat?
print icon

Korábban rögzített munkalapokat kétféle felületről kiindulva is van lehetőség visszakeresni a Normában.

1. Dolgozók menüpont listanézetéből

Amennyiben konkrét dolgozó munkalapjait szeretnénk visszakeresni, akkor az a legegyszerűbb, ha a Dolgozók menüpont listanézetében az adott munkavállaló neve előtt megjelenő Munkalapok ikonra kattintunk, ugyanis ekkor a szoftver a Munkalapok felületére navigál, ahol csak az ahhoz a dolgozóhoz tartozó munkalapok jelennek meg. (Hasznos tanács: amennyiben szűrt dolgozói állományból kell kiindulni, illetve több munkavállaló munkalapjait is vissza kell keresni, akkor érdemes az ikonra jobb egérgombbal, majd a Link megnyitása új lapon szövegre kattintani, mivel így megmarad a szűrt dolgozói lista, miközben bármelyik munkavállalóhoz megnyithatók a rögzített munkalap listák.)

Részletesebb információkért ld. a Norma Felhasználói Kézikönyv 05. Dolgozók alszakaszának 5.2.6 Dolgozói adatok szerkesztése című cikkét.

2. Munkalapok menüpont listanézetéből

A Munkalapok menüpontban a már rögzített munkalapok szerepelnek összesített listanézetben. Ugyan alapértelmezetten mindig az aktuális hónap munkalapjai láthatók, ám a jobb oldali Szűrő sáv segítségével többféle szempont szerint van lehetőség a munkalapok szűrésére, így a Dátum mezői segítségével bármelyik korábban rögzített munkalap visszakereshető a megfelelő időszak beállításával.

A Munkalapok menü szűrési lehetőségeiről a Norma Felhasználói Kézikönyv 09. Munkalapok alszakaszának 9.1.3 A Munkalapok megjelenése, rendezés, szerkesztés és szűrés című cikke ad részletes tájékoztatást.

Visszajelzés
0 közül 0 hasznosnak találta ezt

Görgetés a felső ikonra