You are using an unsupported browser. Please update your browser to the latest version on or before July 31, 2020.
close
You are viewing the article in preview mode. It is not live at the moment.
Kezdőlap > Gyakran ismételt kérdések > Technikai jellegű kérdések > Miért navigál vissza a Norma a Főoldalra, ha egy földrajzi egység dolgozóinak munkalapjait végig adminisztráltam és mentettem, holott a cég összes munkavállalójának egyben hoztam létre a jelenléti íveket?
Miért navigál vissza a Norma a Főoldalra, ha egy földrajzi egység dolgozóinak munkalapjait végig adminisztráltam és mentettem, holott a cég összes munkavállalójának egyben hoztam létre a jelenléti íveket?
print icon

A munkalapok rögzítésénél a Földrajzi egység választó kikapcsolásával valóban a Munkalapok létrehozása felületen egyben megjennek az eltérő földrajzi egységhez tartozó dolgozók, és egyszerre el lehet indítani munkalapjaik létrehozását.

A szoftver normál működése azonban az ilyenkor, hogy amikor végig ér a rögzítő egy földrajzi egységhez tartozó munkavállalók munkalapjainak mentésén, akkor visszakerülünk a Norma Főoldalára. Fontos, hogy a program automatikusan szerkesztésre a munkaidőkeretes, a teljesítménybéres, illetve az időbéres dolgozók munkalapjait ajánlja csak be.

Amennyiben szükséges azoknak a munkalapoknak a további szerkesztése, amelyeket a rendszer automatikusan nem jelenített meg a rögzítés során, akkor javasolt a létrehozott munkalapok visszakeresése a Munkalapok menüpont listanézetében. Itt érdemes a Szűrő segítségével a megfelelő feltételek szerint szűkíteni a találatok mennyiségét. Szűrést követően pedig gyorsítja az adminisztrálás folytatását, ha az egyes szerkeszteni kívánt munkalapokat új lapon nyitjuk meg, így a mentést követően a külön oldalt bezárva a szűkített listához azonnal vissza tudunk térni és folytatni az adatok beírását. (Új lap megnyitási lehetőségei jelen esetben: ceruza ikonra jobb egérgombbal kattintani, majd a Link megnyitása opciót választani, vagy, amennyiben görgős egérrel dolgozik valaki, akkor a görgővel kattintva a szerkesztésre ugyanezt az eredményt kapjuk.)

Visszajelzés
0 közül 0 hasznosnak találta ezt

Görgetés a felső ikonra